S velikim uzbuđenjem najavljujemo povratak INFOFEST-a svojim korenima!

Pre trideset godina, 1994, krenuli smo na putovanje zvano Festival informatičkih dostignuća – INFOFEST. Svedoci smo nebrojenih promena koje su se od tada dogodile – u tehnologijama, poslovanju i društvu. Mi verujemo da je i INFOFEST značajno doprineo tim promenama, kao i rastu IT sektora u regionu, novim modelima poslovanja, dinamičnijem tržištu i bržem prihvatanju inovacija.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite u Budvi od 22. septembra na INFOFEST-u 2024. Kao središnji ICT događaj u regionu, INFOFEST će i ovog puta biti dinamično i inspirativno iskustvo ispunjeno pronicljivim raspravama, predavanjima, tematskim panelima i prilikama za upoznavanje i saradnju.

Uz bogatu istoriju najboljih praksi i inovacija, INFOFEST je postao događaj temeljac koji privlači vodeće kompanije, institucije i stručnjake iz celog sveta. Od renomiranih tehnoloških igrača do startup-kompanija u nastajanju, INFOFEST okuplja najbolje i najprogresivnije u industriji kako bi istražili najnovije trendove, tehnologije i trasirali našu digitalnu budućnost.

U tematskom fokusu ovogodišnjeg INFOFEST-a biće:

  • Fenomen veštačke inteligencije i generativne veštačke inteligencije
  • Novi dometi Cloud Computing-a
  • Digitalno poslovanje ili digitalni život
  • Automatizacioni procesi kao uslov povećanja produktivnosti
  • Regionalni dometi u E-commerce
  • Industry 4.0 – Integracija inteligentne digitalne tehnologije u proizvodne i infustrijske procese
Dobrodošli!
Rezervišite termin i ostanite s nama za detalje i nove informacije u vezi programa i izlagača na INFOFEST 2024. Pridružite nam se u Budvi ovog septembra i budite deo INFOFEST kontinuiteta.
Kontakt