INFOFEST 2017 U BUDVI, OD 24-30. SEPTEMBRA

Upravni odbor Infofesta je odlučio da se 24. Festivala informatičkih dostignuća održi u Budvi (hotel Avala Resort & Villas, u periodu 24-30. septembra. Biće to još jedno sadržajno okupljanje svjetskih i regionalnih tehnoloških lidera, eksperata i ICT poslenika, na najznačajnijoj ICT manifestaciji u ovom dijelu Evrope.

Organizator priprema pažljivo osmišljen i kvalitetan program koji će obuhvatiti najaktuelnije tematske oblasti u različitim aplikativnim ICT domenima (državna i javna uprava, finansijske institucije, poslovni sistemi, telekomunikacioni operatori, proizvodno-industrijske i energetske kompanije,  infrastrukturna preduzeća, obrazovni sistem, kompleks zdravstvene zaštine, …). U fokusu će biti:

  • razvoj e-uprave i informacionog društva,
  • tehnički i poslovni aspekti poslovanja „u oblaku“ (Cloud Computing)
  • komunikacione tehnologije i IoT (Internet of Things)
  • bezbijednost informacionih sistema i tehnologija

Na programu Infofest 2017 je i nekoliko tradicionalnih konferencija, savjetovanja i edukativnih sadržaja koji, već dugi niz godina, predstavljaju specijalne Infofest programe (Međunarodna konferencija o regulatornom djelovanju u oblasti elektronskih komunikacija, Savjetovanje „Digitalna teritorija pošte“, Regionalna naučno stručna konferencija „Pulse“…).

Kao i uvijek, infofest 2017 će imati bogat prateći animativni program koji doprinosi relaksantnog i ugodnoj poslovnoj atmosferi Festivala.